Excel Basis

Zoekt u een Excel Basis training in Den Haag? Met de Excel basis training zet u de stap om efficiënter en effectiever te werken met Excel. Het overzichtelijk verwerken van alle Excel data staat voorop in de Excel Basis training.

Leer in deze basis training op een snelle en efficiënte manier met Microsoft Excel werken. Kenmerken die centraal staan voor deze Excel basis training zijn onder andere maken van:

  • Werken metbasisformules
  • Het invoegen en verwijderen van kolommen
  • Rijen en cellenopmaken
  • Afdrukbereik instellen
Deze basis training in Excel is bedoeld voor cursisten die meer uit het programma Excel willen halen. Iedereen die de basisvaardigheden van Microsoft Excel onder de knie wil krijgen kan deelnemen aan deze training.

Westhaghe Training & Advies verzorgd in verschillende vormen Excel basis trainingen. Voor groepen kunnen wij een in-company training bij de klant op locatie verzorgen, het voordeel hiervan is dat u de inhoud van de training zelf eventueel kunt aanpassen aan uw wensen. Daarnaast is het trainen in groepen financieel aantrekkelijk.

Wilt u weten wat Westhaghe Training & Advies voor uw bedrijf kan betekenen? Bel dan direct met ons kantoor, deze is te bereiken via 020-3080466 of mail uw aanvraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijdens deze basiscursus Excel worden naast de basisonderwerpen ook onderwerpen als werkbladbeveiligingen, grafieken en koppelingen behandeld. Natuurlijk kunt u tijdens de cursus vragen stellen buiten de stof om.

Heeft u behoefte in een Excel cursus in Den Haag maar wilt u weten welk trainingsniveau u heeft? Geen nood, Westhaghe Training & Advies heeft Excel kennistesten om uw niveau te bepalen. Aan de hand van 10 vragen over Excel krijgt u een advies of u beter kunt deelnemen aan een basis of gevorderd training in Excel.
Wilt u de Excel test doen? Ga naar www.microsoft-office-kennis.nl registreer een account aan met uw naam en bedrijfsemail en u kunt eenvoudig de Excel kennis test doen. Na de 10 vragen krijgt u direct een advies!

Terug naar vorige pagina