Excel Gevorderd - Tabellen en Databases

Cursusinhoud English course Cursusdata Offerte aanvragen

De Excel gevorderde training - Tabellen en Databases in Excel is ingericht om berekeningen te maken via geavanceerd functies, databases en draaitabellen. Leer nieuwe kennis en mogelijkheden in onze Excel gevorderde training waardoor u efficiënter met Microsoft Excel kunt werken. Door het volgen van deze gevorderde training in Excel worden de dagelijkse werkzaamheden in Excel een eenvoudige en leuke taak.

U leert te werken met tabellen en databases en krijgt kort te zien hoe u draaitabellen kunt gebruiken. Bovendien wordt uitgelegd hoe deze gegevens op een optimale manier kunnen worden gepresenteerd m.b.v. grafieken en de juiste (voorwaardelijke) opmaak. Na deze training kunt u makkelijker een grafiek of een tabel maken binnen Excel en weet u hoe u kunt filteren met slicers, tijdlijnen en filters, hoe u automatisch kunt sorteren en bestanden kunt samenvoegen binnen Excel.

U kunt hier onder andere zien waar de volgende mogelijkheden zijn om een Excel Gevorderde cursus te volgen in ons open rooster:

Rotterdam

Op onze locatie in Rotterdam verzorgen wij regelmatig Excel Gevorderde cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Rotterdam

Inhoud Excel Gevorderde Training

Onze Excel Gevorderde training is in verschillende talen en trainingsvormen beschikbaar. Bekijk onderaan deze pagina de cursusdata die beschikbaar zijn in ons open rooster trainingen verzorgd in Amsterdam of een van onze andere locaties in het land, of vraag informatie aan voor een in-company training bij u op locatie. Een paar van de onderwerpen die behandeld worden zijn:

  • Voorwaardelijke opmaak in Excel.
  • Gegevens presenteren met grafieken
  • Tabellen in Excel.
  • Kennismaking draaitabellen en slicers.
  • Filteren.
  • Excelomgeving aanpassen.

Onze gecertificeerde Excel trainers hebben een lesprogramma ontwikkeld om Microsoft Excel 2016 in slechts 1 dag te behandelen. De noodzakelijk voorkennis voor deze training is Excel Basis training. Buiten deze stof om is er natuurlijk ook ruimte om eigen vragen te stellen.